Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise vs Jayce vs Renekton vs Vayne

KING_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wykorzystania jakieś ip i sie zastanawiam kogo kupić ;< chyba najbardziej przekonany jestem do vayne :) Świetny adc + ostry solo top ;< Elise ostry burst + stun i doskoki,jayce odepchniecie + range no i rene offtank jeden z lepszych :D doradźcie coś ;D

1370794519-U152587.png

Opublikowano
Vayne:

-Doskok/odkok + dodatkowy dmg

-True dmg

-Stun

-Przyjemne ulti

-W late game każdego niszczy, bez wyjątku

-słabe early.
Opublikowano

Vayne nie nadaje się na topa, ponieważ praktycznie każdy bruiser jest ją w stanie tam zjechać.

Opublikowano

Vayne nie nadaje się na topa, ponieważ praktycznie każdy bruiser jest ją w stanie tam zjechać.

Uwierz mi że się nadaje :) 2 hity + q + 3 hit=50%hp.I w czym niby taki teemo jest lepszy do vayne na topa?Bo ma blinda?

1370794519-U152587.png

Opublikowano

Tak, bo ma blinda który pozwala mu dominować champów którzy polegają na autoattackach, bo ma free movement speed który pozwala mu kiteować każdego bez gap closera.

I tak jak mówiłem, Vayne, jak i każdy inny ad carry na topie to nieporozumienie, ponieważ każdy bruiser z gap closerem jest go w stanie zniszczyć bez najmniejszego problemu.

Opublikowano

Jeśli ogarniesz vayne to w late pogrom . Z kolei elisa / jayve i renekton to również dobre postacie . Jeśli renektona lub jayca zrobisz off tanka to można wycierrować wojne .

Opublikowano

Jeśli ogarniesz vayne to w late pogrom . Z kolei elisa / jayve i renekton to również dobre postacie . Jeśli renektona lub jayca zrobisz off tanka to można wycierrować wojne .

Ty masz jakieś pojęcie o lol'u?

Rene zajebiste early praktycznie nie do skontrowania.

Jayce także ma silne early lecz jest kontrowany prawie przez każdą postać z doskokiem i stunem

O Elise za dużo ci nie powiem ponieważ nią nie grałem

Vayne dobry carry ale bota raczej nim nie wygrasz, w mid i last potegą, na solo topa ci jej nie polece

Opublikowano

Tak można go skątrować ale nie jest to łatwe

Sam nim lini nie przegrałem, ani też nie pamiętam jakoby ktoś nim topa na rankedzie przegrał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...